IRMAK Öğrencilerinin URFODU Matematik Başarısı

Öğrencilerin bilimsel araştırma faaliyetlerine ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarmak ve geliştirmek amacıyla organize edilen Uluslararası XIV. URFODU Bilim Temelleri Matematik Final Yarışması sonuçları açıklandı.

90 – 100 aralığındaki öğrencilerimiz “Medal of Internal Final Stage Winner” (madalya) ve birinci derece diploma; 75 – 89 aralığındaki öğrencilerimiz ikinci derece diploma; 55 – 74 aralığındaki öğrencilerimiz de üçüncü derece diploma ile ödüllendirildiler.

Buna göre;

8. sınıf öğrencilerimizden Bilge Doğa Bacınoğlu ve Yasemin Ergül 1. derece diploma ve % 10’luk dilime girerek “Medal of Internal Final Stage Winner” madalyası; Güneş Özen, Billur Gülge, Serpil Rana Özhekim 2. derece diploma; Alvin Özhekim, Dilan Karaaslan, Aysu Melike Yüksel 3. derece diploma;

7. sınıf öğrencilerimizden Efe Mert Gücükoğlu, Şarma Turgun ve Uluç Kağan Eriş 3. derece diploma;

6. sınıf öğrencilerimizden Cansın Meylin Temel ve Utku Kerem Umut 2. derece diploma; Ceylin Ece Yılmaz, Berk Ünlü, Süleyman Arda Altın, Ömer Demirer, Bora Basmacı, Ahmet Tunç Karagöz, Su Demirağ, Cansın Erva Temel, Beliz Öner, Ela Turnaoğlu, Ege Dağhan Ünal, Kerem Çağan Olgun 3. derece diploma almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi, gösterdikleri üstün başarılardan dolayı kutluyoruz.

IRMAK Öğrencilerinin URFODU Matematik Başarısı

Bu sayfa 25.5.2018 16:16:13 tarihinde güncellenmiş ve 151 defa ziyaret edilmiştir.