Irmak Münazara Ligi Final Karşılaşması

Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Irmak Münazara Ligi'nin final karşılaşması, 5 Haziran Pazartesi günü Irmak Kültür Merkezi'nde yapıldı. Önceki haftalarda yapılan sınıflar arası ön eleme karşılaşmalarında en yüksek puanları alan öğrencilerin oluşturduğu ortaokul ve lise takımları, "HSK, SANATTA; NEFRET, HAKARET, KÖTÜLEME, AŞAĞILAMA DA DÂHİL OLMAK ÜZERE, HİÇBİR ŞEKİLDE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ SINIRLANDIRILAMAZ." konusunu tartıştılar. Münazarada 5 B sınıfından Duru KOYUNCU, 6 A sınıfından Batu Alp GÜRSOY ve 7 B sınıfından Bilge Doğa BACINOĞLU'nun oluşturduğu ortaokul takımı "hükümet" kanadını temsil ederken 9 A sınıfından Zeynep ÜRER, 10 B sınıfından Saba MANDIRACI, 11 B sınıfından Kerem ATEŞ'in oluşturduğu lise takımı da muhalefeti temsil etti. Irmak Münazara Takımı üyelerinden Berke ÇALBAŞ ve Pelin ULAŞ'ın yanı sıra, geçen yılki mezunlarımızdan, Bilgi Üniversitesi Münazara Takımı üyesi Denise KAZADO'nun jüri olarak görev aldığı final karşılaşmasının galibi "muhalefet" kanadını temsil eden lise takımız oldu.

Irmak Münazara Ligi Final Karşılaşması

Bu sayfa 8.6.2017 09:32:03 tarihinde güncellenmiş ve 194 defa ziyaret edilmiştir.