Irmak Konserleri'nde Müzik ve Dans İle Tango Gecesi

Kasım ayından bu yana okulumuz Kültür Merkezi’nde devam eden Irmak Konserleri’nin üçüncüsü, 16 Ocak Salı akşamı, saat 20:00’de bu kez tutkunun ve aşkın müziği olan tango ile buluştu. Piyanoda Ayşe Nil Ülgener, kemanlarda Yonca Sülün ve Gaye Süslüoğlu, viyolada Didem Hekimoğlu, viyolonselde Jülide Canca Eke ile kontrbasta Ceren Akçalı’dan oluşan TangoNEVA; Piazzola, Gardel, Mores ve Şostakoviç’in tangolarını seslendirdi. Ali Pınar’ın tangolar söylediği ve tangonun hikayesini anlattığı “TANGO AŞKINA” müzik severlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Irmak Konserleri’nin daimi moderatörü ve sunucusu Ali Pınar, sunulan şarkıların hikayelerini anlatarak, tangonun dünyada  neden aşkın ve tutkunun müziği olduğunu anlattı. Murat Kazak ve Bengi Yeniaydın müziğe danslarıyla eşlik etti. Konser sonunda Ali Pınar, TangoNEVA grubu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Irmak Konserleri'nde  Müzik ve Dans İle Tango Gecesi

Bu sayfa 5.2.2018 15:33:26 tarihinde güncellenmiş ve 345 defa ziyaret edilmiştir.