Irmak Konserleri Yeni Yıla Piatango, Oya Küçümen ve Bora Ebeoğlu İle Merhaba Dedi.

Gençlik Kültür Vakfı’nın öncülüğünde, Irmak Okulları Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Irmak Konserleri, yeni yıla, Piatango ve Oya Küçümen konseriyle merhaba dedi.

Piatango ve Oya Küçümen konseri, 25 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Irmak Okulları Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluştu. Konser birbirinden keyifli tango şarkılarıyla dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Oya Küçümen ve sonrasında sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Bora Ebeoğlu’nun seslendirdiği şarkılar seyircileri 90’lı yıllara taşıdı. Konser sonunda yine 90’lı yılların unutulmaz şarkısı “Süper Baba”ya blok flütleriyle eşlik eden Irmak Okulları birinci ve ikinci sınıf öğrencileri Derin ve Deniz Aydın’ın performansları da görülmeye değerdi.

2018-2019 sezonu açılışını Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu ile yapan, yeni yıla Piatango ve Oya Küçümen ile merhaba diyen Irmak Konserleri, Kerem Görsev Trio, Ayangil Acappella Korosu ve Borusan Quartet’in yepyeni repertuvarları ile sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Özgün bir eğitim veren Irmak Okulları bu konserler vasıtasıyla, 400 kişilik salonunu sanatseverlerin hizmetine sunarak bölgede bir kültür mekanı olmayı amaçlıyor.

Biletix tarafından satışa sunulan biletlerden elde edilecek gelir, Gençlik Kültür Vakfı tarafından öğretmen adaylarına burs olarak verilecek.

Konser biletleri   http://www.biletix.com/etkinlik-grup/133966967/TURKIYE/tr sayfasında satışa sunuldu.

Konserlerle ilgili tüm bilgilere http://www.irmakkulturmerkezi.com adresinden de ulaşılabiliyor.

Bu sayfa 15.2.2019 11:01:02 tarihinde güncellenmiş ve 454 defa ziyaret edilmiştir.