Irmak Konserleri "Aile Boyu Müzik" İle Yeni Yılı Karşıladı

Gençlik Kültür Vakfı'nın öncülüğünde, okulumuzun ev sahipliğinde, bu yıl ilk kez düzenlenen Irmak Konserler dizisinin ikincisi olan olan "Aile Boyu Müzik" 19 Aralık akşamı Kültür Merkezimizde sanatseverlerle buluştu. Irmak Konserleri’nde bu defa dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile birlikte keman sanatçısı Erkin Onay ve Eren Kuştan ile viyolacı Elif Onay’ı ağırladık. "Harika Çocuk” olarak başladığı müzik yaşamını önemli orkestra ve şeflerle konserler vererek sürdüren, dünyanın dört bir yanında resitaller veren, uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı kabul edilen Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, Irmak Konserleri’nde müzisyen ailesinin üçüncü kuşağı ile çok özel bir buluşma gerçekleştirdi. Büyük ilgi gören konser Ali Pınar’ın anlatımlarıyla renklendi. Konser sonunda sanatçılarla gerçekleşen söyleşi sanatseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Gülsin Onay gecenin sonunda CD’sini imzaladı.

Gülsin Onay, Erkin Onay, Elif Onay ve Eren Kuştan konser öncesinde İlkokul, Ortaokul ve Lisemizden bir grup öğrencimizle de söyleşi gerçekleştirdi. Piyano eğitimine üç buçuk yaşında başlayan ve Üstün Yetenekli Çocuklar Kanunu kapsamında Paris Konservatuvarı'nda eğitim gören Gülsin Onay ve ailesi, söyleşi sırasında, müzik kariyeri boyunca biriktirdiği anılarını bizimle paylaşıp, öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı. Söyleşi sonunda Gülsin Onay ve ailesi mini bir konser vererek öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı. Söyleşi, öğrencilerimizin müzik yaşamı ile ilgili farkındalık kazanması açısından oldukça önemli oldu.

Irmak Konserleri

Bu sayfa 24.1.2018 15:54:43 tarihinde güncellenmiş ve 367 defa ziyaret edilmiştir.