Destination Imagination Turnuvası

Bu haftasonu, Destination Imagination takımlarımız Kuşadası’nda düzenlenen Türkiye turnuvasına(DAT) katıldı. Öğrencilerimiz seçtikleri proje üzerinden yılın başından beri sıkı bir şekilde çalıştı ve sonunda çalışmalarını Türkiye’nin her yerinden gelen öğrencilere sundukları için çok heyecanlıydılar.  Takımlarımızdan biri toplum hizmeti görevlerinden birini, diğer grubumuz ise sanat görevlerinden birini seçti. Takımlarımız aynı zamanda belli bir zaman içinde bir problemi çözmek zorunda olduğun ‘Anlık Görev’ kategorisinde de yarıştılar. ‘Anlık Görev’ kategorisinde her iki takımımız da mükemmel bir işbirliği, sportmenlik ruhu ve yaratıcılık örneği gösterdiler. Takımlarımız çok şey öğrendi ve daha da önemlisi keyifli anlar geçirdi. Okula başarımızı yıl boyunca bize yardım eden öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla paylaşmak için heyecanlı bir şekilde döndük. Desteklerine karşılık teşekkür etmek için hep beraber pasta kesip, kutlama yaptık. Gelecek seneki yarışma için şimdiden heyecanlıyız!

Destination Imagination Turnuvası

Bu sayfa 22.2.2018 15:32:17 tarihinde güncellenmiş ve 316 defa ziyaret edilmiştir.