1.Sınıf ve Anaokulu Hazırlık Sınıf Kayıtları Hakkında

Sayın Aday Velilerimiz; 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı 1. sınıf kontenjanlarımız doludur. Olası açık kontenjan durumunda, başvurular için, 10 Ocak 2020 tarihinde web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuru yapılacaktır.

Gençlerin Sesinden Cumhuriyete Dair

Irmak Okulları, Cumhuriyet Bayramı'nı Boğaziçi Gençlik Korosu ve Irmak Okul Korosu ile karşılıyor.

2019-2020 Öğretim Yılı Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz, 2019-2020 öğretim yılına, 4 Eylül Çarşamba günü açılış töreniyle merhaba dedi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrenci ve velilerinin katıldığı tören, anaokulundan lise mezunlarına kadar tüm Irmaklıları buluşturdu. Tören, ortaokul öğrencilerimizin müzik performansının ardından,

2019-2020 Akademik Yıl Açılışımız Gerçekleşti

2019-2020 akademik yıl açılışımız, 21 Ağustos Çarşamba günü, akademik, idari ve destek kadroların katılımıyla gerçekleşti. Her yıl Ağustos ayında başlayarak okulun açılışına kadar olan dönemde gerçekleştirdiğimiz Hizmet içi eğitim programımız da başladı.

Kış Okulu Kayıtlarımız Başladı

2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılı, Irmak Kış Okulları kayıtlarımız başladı.

Ortaokul-Lise Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

2018-2019 eğitim öğretim yılı Ortaokul-Lise 2.dönem kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

İlkokul Kapanış Törenimizi Gerçekleştirdik

2018-2019 eğitim öğretim yılı İlkokul 2.dönem kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Irmak Lisesi 15.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

24 Mayıs Cuma günü, Irmak ekolüyle yetişerek hayata değer katacak 34 genci mezun etmenin gururunu yaşadık. Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenimiz; veliler, mezun öğrenciler ve konuklarımızın öğrencilerimizin heyecanına ortak olmasıyla gerçekleşti.

Irmak Ortaokulu 19.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

Irmak Ortaokulunun 19. mezuniyet töreni, 25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin huzurunda tüm 8. sınıf öğrencilerimize anı diplomaları takdim edildi.

Özel Irmak Lisesi Mezun Adaylarına Yurtdışı Üniversitelerden Büyük İlgi

Sürekli gelişimi temel ilke edinen, özgün akademik programlarını evrensel değerler, iletişim, bütünsel öğrenme ve kültürlerarası farkındalık ile yapılandıran Özel Irmak Lisemiz, mezun adayı öğrencilerimize yurt dışı üniversitelerden gösterilen ilginin haklı gururunu yaşıyor.

Öğrencimiz Berkan Doruk Eke, Uluslararası Math League Yarışmasında Dünya Sekizincisi

2018 - 2019 öğretim yılı boyunca 6 etapta uygulanan, matematiksel problem çözme yeteneklerinin ölçüldüğü uluslararası Math League High School Math Contest yarışmasının 6. etabında, 11. sınıf öğrencimiz Berkan Doruk EKE, tüm soruları cevaplayarak bir kez daha "Student With A Perfect Score" listesinde

Kitap Arıları Polenleri Topladı, Kovanlara Dağıtıyor

Kardeş kütüphanelerimiz için arı gibi çalışan "Kitap Arısı" gönüllülerimize, "Kitap Arısı" projesine "Can Suyu" verenlere ve ilk durağımıza doğru polenlerin yola çıkmasını sağlayanlara teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Törenimiz Gerçekleşti

Ulusumuzun Ebedi Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Irmak Kültür Merkezi'nde coşkuyla kutladık.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Konseri Gerçekleşti

Okulumuz Kültür Merkezi, Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla, koro şefi Sercan Gazeroğlu şefliğinde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunu ağırladı.

PYP Bültenlerimizi İncelediniz mi?

• E-Posta : ogrenciisleri@irmak.k12.tr