Anaokul - İlkokul Tanıtım Günü

Özdebir Deneme Sınavında Büyük Başarı

Ülke genelinde yapılan ve 12. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı ÖZDEBİR deneme sınavında, Caner BOZTEPE YGS 5 ve YGS 6 puan türünde Kadıköy İlçe birincisi, YGS 1 puan türünde ise Kadıköy İlçe ikincisi olmuştur. Alpin Ege BÜYÜKLÜ YGS 2 puan türünde Kadıköy İlçe ikincisi olmuştur.

Geliştiren Anne Baba Semineri

Travmatik Stres,Aile,Psikoloji ve Psikiyatrik Sorunlar

1 Nisan 2017 Cumartesi günü 11.00-13.00 saatleri arasında Uzm.Psikolog Emre Konuk "Travmatik Stres,Aile,Psikoloji ve Psikiyatrik Sorunlar" konulu semineriyle velilerle buluşacak. Etkinliğimiz ücretsiz olup tüm anne-babaların katılımına açıktır.

Konser ve Tiyatro Etkinlikleri

Pal Sokağı Çocukları Tiyatro Oyunu

Okulumuz Tiyatro Kulübü öğrencileri 16 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da Pal Sokağı Çocukları oyununu sergiledi. Okulumuzun Drama Öğretmeni Zeynep Erdemsel?in yönetmenliğinde hazırlanan, romandan uyarlama tiyatro gösterisi, büyük beğeniyle izlendi.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Eğitim Konseri

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, 20 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'de Okulumuz Kültür Merkezi?nde öğrencilerle buluştu. Konsere Koşuyolu Halil Türkkan Ortaokulu?ndan da 90 öğrenci davet edildi. Eğitim Konseri adı altında gerçekleşen konserde öğrenciler opera sanatçılarını büyük bir keyifle izledi.

Öğrencilerimizin TEOG Başarısı

37 öğrencimizin katıldığı TEOG sınavında Bade Pekuysal ve Lara Çınar adlı öğrencilerimiz tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmuşlardır. Tüm öğrencilerimizi sınavda gösterdikleri üstün başarıdan ötürü kutluyor, onları bu başarıya taşıyan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

WHAT MAKES "IRMAK SCHOOLS" DIFFERENT?

Bilgi işlemeyi içselleştiren ve yetenekleri geliştiren, özgün eğitim modeli ile öğretmen ve öğrencisine özgür öğrenme ortamları sunmayı amaçlayan okulumuz öğrencilerinin gözünden farklılıklarımız...

Saydam Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi Yayını