Irmak Lisesi 13.Dönem Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

2 Haziran Cuma günü, Irmak ekolüyle yetişerek hayata değer katacak 27 genci mezun etmenin gururunu yaşadık. Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenimiz; veliler, mezun öğrenciler ve konuklarımızın öğrencilerimizin heyecanına ortak olmasıyla gerçekleşti.

Irmak Ortaokulunun 17. mezuniyet töreni, 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti.

Mezun olan öğrencilerimizin gurur ve mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen yönetim kurulu, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin huzurunda ödüller sahiplerini buldu. Ardından tüm 8. sınıf öğrencilerimize anı diplomaları takdim edildi.

1.Irmak Sanat Günleri Açılış Konseri

1. Irmak Sanat Günleri 30 Mayıs Salı günü Açılış Konseri ile başladı. Seslerin aynı andaki birlikteliğinden doğan güzel uyum ile, Irmak Okul Korosu, Irmak Klasik Çalgılar Orkestrası ve Irmak Lise Orkestrası "İstanbul" şarkılarını bizlerle buluşturdu.

1. Irmak Sanat Günleri Sergi Açılışı

1. Irmak Sanat Günleri, 30 Mayıs Salı günü, öğrencilerimizin görsel algı ve hayal gücünü geliştirici çalışmalarının yer aldığı, uygun teknik ve yöntemleri kullanarak hazırladıkları sergiyle açıldı. "Sanat Günleri" çeşitli sanatçılarımızın yer alacağı atölye etkinlikleriyle devam edecek.

Irmak Kış Okulları Yılsonu Konseri

Irmak Kış Okulları yılsonu konseri, 7 Haziran Çarşamba günü Kültür Merkezi' nde yapılan başarılı performanslarla gerçekleşti. Piyano, şan, çello, klasik gitar, elekro gitar ve bateri branşlarında tüm yıl çalışarak gelişim gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

1. Sanat Gecesi'nde Cimnastik gösterisi

Birincisini gerçekleştirdiğimiz sanat gecesinde, Cimnastik takımı olarak İstanbul temalı performans sergiledik.

Uyanış 1919 Adlı Tiyatro Oyunumuz Sahnelendi

Irmak Okullarının öğrencilerinden, öğretmenlerinden ve çalışanlarından oluşan Tiyatro Grubumuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında; 17 Mayıs Çarşamba günü, saat 20.00'de, Irmak Kültür Merkezi'nde "Uyanış" adlı oyunu sergiledi.

9.Irmak Spor Şenliği Sona Erdi

Farklı branşlarda Irmak Okullarını temsil eden sporcuların, diğer özel ve devlet okulları sporcuları ile kaynaşmalarını sağlamak, sporun evrensel boyutlardaki sevgi, dostluk ve Fair- Play ilkelerinin benimsenmesine katkıda bulunmak amacıyla, her sene 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı..

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz Kültür Merkezinde anaokul ve ilkokul öğrencilerimizin hazırladığı törenle kutlandı. Tören okul bandomuzun marşlarıyla başladı. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerimizin günün anlam ve önemini vurgulayan koro ve müzikal oyunu büyük beğeni topladı.