Cumhuriyet Tenis Turnuvası Sonuçları

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlamak ve öğrencilerimizin tenis branşıyla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla “Cumhuriyet Tenis Turnuvası”  düzenledik.

Turnuvada ilkokul seviyesi erkekler kategorisinde 3 B sınıfından Bulut Gürocak birinci,  3 D sınıfından Ozan Çetinkaya ikinci; kızlar kategorisinde 3 A sınıfından Özüm Özgenler birinci, 4 B sınıfından Eda Kaya ikinci oldular.

Ortaokul seviyesi küçük erkekler kategorisinde 6 C sınıfından Ömer Bayındır birinci,  6 C sınıfından Ege Adal ikinci; küçük kızlar kategorisinde 6 B sınıfından Yağmur Ağaoğlu birinci, 5 B sınıfından Öykü Özbayır ikinci oldular.

Yıldız erkekler kategorisinde de 8 B sınıfından Bora Basmacı birinci, 7 A sınıfından Azmi Derin Birsun ikinci; yıldız kızlar kategorisinde 7 A sınıfından Yağmur Aksel birinci, 8 C sınıfından Şimal Yüce ikinci oldular

Lise seviyesi genç erkekler kategorisinde 9 C sınıfından Oltun Erim Özavcı birinci,  11 C sınıfından Bartu Arık da ikinci; genç kızlar kategorisinde de Hazırlık B sınıfından Selin Çalışkan birinci olurken 10B sınıfından İmre Karaman da ikinci oldular.

Tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cumhuriyet Tenis Turnuvası Sonuçları

Bu sayfa 14.11.2019 11:09:25 tarihinde güncellenmiş ve 158 defa ziyaret edilmiştir.

Yandex.Metrica