Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosundan Muhteşem Performans!

Gençlik Kültür Vakfı’nın öncülüğünde, Irmak Okulları Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Irmak Konserleri, Boğaziçi Caz Korosu ve Gençlik Korosu konseri ile açılışını yaptı. Boğaziçi Gençlik Korosu ve ardından sahne alan Boğaziçi Caz Korosu, Şef Masis Aram Gözbek ve Yardımcı Şef Mert Can Dursun yönetiminde muhteşem repertuvarlarıyla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

27 Kasım Salı akşamı saat 20.30’da Irmak Okulları Kültür Merkezinde gerçekleşen Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu konseri öncesinde, Şef Masis Aram Gözbek ve Yardımcı Şef Mert Can Dursun, Irmak Ortaokul Korosu öğrencileri ile keyifli bir çalıştay gerçekleştirdi. Çalıştay sonrası gerçekleşen konser sonunda da Irmak Ortaokul korosu öğrencileri koroya dahil olarak şarkılar seslendirdi. Irmak Ortaokul korosu öğrencileri, koro kültürünün yaygınlaşmasında öncü kabul edilen Boğaziçi Caz ve Boğaziçi Gençlik Korosuyla birlikte sahne alarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Irmak Konserleri 2018-2019 sezonuna Piatango&Oya Küçümen, Kerem Görsev Trio, Ayangil Acappella Korosu ve Borusan Quartet’in yepyeni repertuvarları ile devam ederek, çok değerli sanatçıları sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek. Biletler Biletix kanalıyla satışta. Detaylı bilgi için www.irmakkulturmerkezi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosundan Muhteşem Performans!

Bu sayfa 28.11.2018 14:46:02 tarihinde güncellenmiş ve 96 defa ziyaret edilmiştir.