Barış İçin Müzik Konseri Gerçekleşti

Amacı, mümkün olduğu kadar fazla çocuğa karşılıksız müzik eğitim olanağı sağlamak ve barışın sesini müzikle duyurmak olan Barış için Müzik Vakfı, 20 Şubat Salı akşamı okulumuz Kültür Merkezinde sahne aldı.

Barış için Müzik Yaylı Sazlar Beşlisi’nin Film ve Latin müziklerinden oluşan programı öncesinde Ali Pınar çalınacak eserler hakkında kısa bilgiler verdi. Konserin ardından grup üyeleri Barış İçin Müzik ile yaşamlarında nelerin değiştiğini anlattı.

2005 yılında, mimar Mehmet Selim Baki ile eşi Dr. Yeliz Baki’nin önderliğinde İstanbul Edirnekapı’da, bir okulun bodrum katında çalışmalarına başlayan Barış için Müzik Vakfı bugün artık kendi binasında, semtin sosyal dokusuyla bütünleşerek büyük bir aile oluşturmaya ve daha çok çocuğu müzikle buluşturmaya devam ediyor.

Kasım ayında efsane keman virtüozü Ayla Erduran ile piyanist İris Şentürker’i, Aralık ayında istisnai bir Chopin yorumcusu olan Gülsin Onay ve müzisyen ailesi Erkin - Elif Onay ve Eren Kuştan’ı, Ocak ayında her biri usta müzisyenlerden kurulu TangoNEVA ve vokalde Ali Pınar’ı, Şubat ayında Barış için Müzik Orkestrası’nı sahnesinde ağırlayan IRMAK KONSERLERİ Mart ayında ise Borusan Quartet’i konuk edecek. Biletler biletix ile Caddebostan Migros Biletix gişesinden veya konser öncesi Irmak Kültür Merkezi’nden alınabilir.

www.irmakkulturmerkezi.com

Barış İçin Müzik Konseri Gerçekleşti

Bu sayfa 26.2.2018 09:17:36 tarihinde güncellenmiş ve 399 defa ziyaret edilmiştir.