29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Irmak Okulları Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkulu bir törenle kutladı. 29 Ekim Pazartesi sabahı Irmak Lisesi öğrencilerimizden oluşan bir grup, bayrak ve flamamızla resmi geçit törenine katılmak üzere okuldan ayrıldı.
Irmak Okulları Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 14.00'de tüm öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla Kültür Merkezimizde başladı. Saat 13:00’den itibaren tüm Irmak ailesi bandonun çaldığı marşlar eşliğinde karşılandı.
Öğretmenler Orkestramızın seslendirdiği Atatürk şarkıları ile başlayan törenimize, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edildi. Öğrencilerimizin “Direnişin Öyküsü” Cumhuriyet Oratoryosu, okul korosu, vals performansı büyük ilgi gördü. Cumhuriyetin kazanımını konu alan filmin seyredilmesi ve Okullar Müdürümüz Metin Yoleri’nin seslendirmesiyle dinlediğimiz Cumhuriyet Bayramı mesajı ile salonda büyük bir coşku yaşandı. Törenimiz okul bandomuzun çaldığı marşlara tüm salonun eşlik etmesiyle sona erdi.
Törenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızı  tebrik ediyor, Cumhuriyet'imizin 95. yılını coşkuyla kutluyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Bu sayfa 30.10.2018 08:35:20 tarihinde güncellenmiş ve 197 defa ziyaret edilmiştir.