23 Nisan Törenimizi Gerçekleştirdik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Irmak Kültür Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan tören, anaokulu hazırlık sınıfının “Dans Performansı” ile devam etti. 1 ve 2.sınıf öğrencilerimizin dans performansının ardından İlkokul Müdür Yardımcımız Eda CEYLAN, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. 2.sınıfların gözünden 23 Nisan’ı anlatan video gösterisi, İlkokul korosu performansı, 3.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Çocukların Gözünden Dünya Ülkeleri” İngilizce video gösterisi, 1.sınıf öğrencilerimizin “İşaret Dili İle Atatürk Şarkısı”, müzik bölümünün ritim grubu performansı, 4.sınıf öğrencilerimizin II.Yabancı Dil ve 3.sınıf öğrencilerinin Dans Kulübü performansının ardından törenimiz Cimnastik gösterisi ve hep birlikte coşkuyla söylenen marş ile sona erdi.

Bugünü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Birinci Meclisin tüm üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı gözlerinden öpüyoruz.

23 Nisan Törenimizi Gerçekleştirdik

Bu sayfa 24.4.2019 12:50:32 tarihinde güncellenmiş ve 120 defa ziyaret edilmiştir.