23 Nisan Törenimizi Gerçekleştirdik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Irmak Kültür Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan tören, anaokulu hazırlık sınıfı korosunun seslendirdiği şarkılarla devam etti. Okulumuzdan 23 Nisan manzaralarının sergilendiği video filminden sonra İlkokul Müdür Yardımcımız Eda CEYLAN, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. İlkokul korosunun seslendirdiği şarkılarla, dans ve jimnastik gösterileriyle, İngilizce Bölümünün ve Modern Diller Bölümünün video sunumlarıyla devam eden törenimiz, okul bandomuzun coşkulu performansıyla ve hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı’yla sona erdi. Tören sonrası Okul Aile Birliğimizin katkıları ve destekleriyle tüm anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize pamuk şeker ve popcorn ikramında bulunduk.  Bugünü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Birinci Meclisin tüm üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı gözlerinden öpüyoruz.

23 Nisan Törenimizi Gerçekleştirdik

Bu sayfa 2.5.2018 13:34:06 tarihinde güncellenmiş ve 291 defa ziyaret edilmiştir.